Inget är för stort att köpa online: nu beställer svenskar egendesignade villor på nätet

Svensk e-handel växer sig starkare, och inte bara inom kläder, elektronik och litteratur; nu är svenskarna redo att göra livsförändrande affärer på nätet. A-hus har levererat färdigbyggda hus sedan slutet på 40-talet och erbjuder nu kunder att designa och köpa villor online. A-hus introducerade tjänsten A-hus Online i början på maj 2014 och endast två veckor efter lanseringen hade en svensk familj designat och beställt en villa med hjälp av den nya onlinetjänsten. 

Tjänsten ger framtida husägare möjligheten att utforma sitt drömhus på webben och efter färdigställandet beställa och köpa huset genom några enkla knapptryck. Oavsett var i Sverige beställaren bor kan A-hus leverera drömboendet till den givna tomtadressen. Internet har förändrat vårt sätt att handla och i dagsläget köper vi gärna allt från kläder och mat till bilar och hus online. I ett pressmeddelande säger A-hus att den första kunden som köpte ett hus via onlinetjänsten informerade vänner om beslutet via det sociala nätverket Instagram med orden: ”fetaste shoppingen på nätet någonsin”. Vanligare shopping brukar ske på sidor som Top Formula där billigare och mindre produkter fraktas hem. Men detta är något helt annat. Utvecklingen har på enbart några år skjutit i höjden. - från att inte våga att hyra ett hus via nätet till att faktiskt köpa ett.

Webbverktyget som A-hus Online erbjuder kunder är flexibelt och användaren kan projektleda bygget själv, eller be företagspersonalen om hjälp med allt eller till exempel endast montage. Onlineverktyget visar även tydligt hur priset för villan stiger eller sjunker beroende på vilka val användaren gör. På A-hus Onlines hemsida kan du läsa mer om hur tjänsten fungerar och hur du kan köpa ditt drömhus online.